Werkwijze

Deco-Rent  verhuurt en verkoopt sinds 1989 exclusieve zijden decoraties aan bedrijven.

Onze bloemcreaties worden gemaakt door vakkundige bloemstylisten.
Wij zijn dagelijks bezig ons te oriënteren naar nieuwe trends en steeds weer op zoek naar de meest mooie zijden bloemen van de beste kwaliteit. Onze eisen zijn hoog voor de kwaliteit van de bloemdecoraties, zodat wij ook u als klant tevreden kunnen stellen. Gaat uw voorkeur uit naar een veelkleurig boeket of juist een strakke look? Deco-Rent kan alles voor u creëren!

 

Hoe gaat het in zijn werk?
We gaan vrijblijvend met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen precies bij uw bedrijf passen. Ook komen we graag even langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij de juiste kleuren en wensen bespreken en er worden eventueel fotos gemaakt van uw interieur. Vervolgens u kunt kiezen voor verschillende omruilperiode´s passend bij uw bedrijf .
Deco-Rent  brengt na iedere gekozen omruilperiode een passend nieuw boeket toegepast op de sfeer van uw interieur.
Vindt u het toch fijn om voor iedere omruilperiode zelf te kiezen wat bij uw bedrijf geleverd gaat worden, dan kan dat ook. Wij sturen u dan voor iedere omruil foto´s van bloemcreaties waaruit  u een keuze kunt maken.                                                                                       

563 ms

Deco-Rent - Kempseweg 9 - 5281 TH Boxtel - Tel: 0411 689470 - Mob: 06 5028 8600 - Fax: 0411 689435 - verkoop@deco-rent.nl

Voorwaarden