Zijden BLOEMSTUKKEN

Zijden bloemstukken in
alle soorten en maten.

Deco-Rent verhuurt 7 verschillende maten zijden bloemstukken. U kunt kiezen uit lager opgemaakte zijden bloemstukken in 3 verschillende maten, geschikt voor een tafel of vergadertafel. Hoger opgemaakte zijden bloemstukken in 4 verschillende maten voor o.a. balie, zuil of etalage. U heeft de keuze uit omruilperiodes per maand of per 2, 3, 4 maanden of per half jaar. Huurt u meer dan 3 decoraties dan kunnen wij u een interessante korting aanbieden. Het is ook mogelijk om onze bloemcreaties per dag te huren voor een evenement, hiervoor gelden andere prijzen dan in de tabel weergegeven.

Onze werkwijze.

Deco-Rent  verhuurt en verkoopt sinds 1989 exclusieve zijden decoraties aan bedrijven.

Onze bloemcreaties worden gemaakt door vakkundige bloemstylisten.
Wij zijn dagelijks bezig ons te oriënteren naar nieuwe trends en steeds weer op zoek naar de meest mooie zijden bloemen van de beste kwaliteit. Onze eisen zijn hoog voor de kwaliteit van de bloemdecoraties, zodat wij ook u als klant tevreden kunnen stellen. Gaat uw voorkeur uit naar een veelkleurig boeket of juist een strakke look? Deco-Rent kan alles voor u creëren!

Hoe gaat het in zijn werk?
We gaan vrijblijvend met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen precies bij uw bedrijf passen. Ook komen we graag even langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij de juiste kleuren en wensen bespreken en er worden eventueel fotos gemaakt van uw interieur. Vervolgens u kunt kiezen voor verschillende omruilperiode´s passend bij uw bedrijf .
Deco-Rent  brengt na iedere gekozen omruilperiode een passend nieuw boeket toegepast op de sfeer van uw interieur.
Vindt u het toch fijn om voor iedere omruilperiode zelf te kiezen wat bij uw bedrijf geleverd gaat worden, dan kan dat ook. Wij sturen u dan voor iedere omruil foto’s van bloemcreaties waaruit  u een keuze kunt maken.

Kunt u ook niet genoeg krijgen
van onze zijden bloemstukken?

Gratis proefperiode?

Probeer onze gratis proefperiode en vind het perfecte zijden bloemstuk!

Andrea

Wij helpen u aan het perfecte zijden bloemstuk.

Deco-Rent heeft ervaring met het maken van bloemstukken op maat sinds 1989. Wij hebben al veel tevreden en vaste klanten mogen helpen aan een prachtig bloemstuk. Wordt u de volgende?

– Deco-Rent

Copyright © 2020 Deco-Rent. Alle rechten voorbehouden.

Website by Timmermans Media

Deco-Rent

Kempseweg 9 5281 TH Boxtel 0634946473 verkoop@deco-rent.nl

Klantenservice