Over ons

Een begrip sinds 1989.

Bij Deco-Rent kunt u sinds 1989 terecht voor prachtige bloemstukken en beplanting van zijden materiaal. We werken met verschillende maten van kleine creaties tot opvallende grote stukken en zowel van modern tot klassiek. Deze zijden bloemstukken kunnen wij u aanbieden op huurbasis inclusief een periodieke wisseling geheel afgestemd op uw interieur en wensen.

Onze bloemstukken zijn handgemaakt, fleurig en tijdloos daardoor kunt u er een hele lange tijd van genieten. Deco-rent zorgt voor gemak, de bloemen worden gehaald en gebracht en netjes op de locatie geplaatst. Op deze manier heeft u nooit geen om kijken meer naar uw bloemen .Ervaar nooit meer het probleem “oeps vergeten water te geven”. Dit is dan ook de reden waarom zijde bloemstukken perfect zijn voor het bedrijfsleven. In ieder bedrijf hoort wat kleur, denk hierbij aan een opgefleurde receptie , of een vergader tafel met een prachtig bloemstuk! Een zijden bloem abonnement is voordeliger vergeleken met een wekelijks vers boeket.

Gratis proefperiode?

Probeer onze gratis proefperiode en vindt het perfecte zijden bloemstuk!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Andrea Tinbergen,  trotse eigenaresse van Deco-rent Zijden bloemen.

In 1989 volgde ik de kunstacademie in Amsterdam. Binnen de kunst academie leerde ik iemand kennen die mij prachtige zijden bloemen liet zien , ik was meteen verkocht en besloot daar iets mee te willen gaan doen.

Ik ben toen een opleiding bloembinderij gaan volgen zodat ik zo snel mogelijk aan de slag zou kunnen in de zijde wereld. Tijdens deze leuke opleiding ben ik begonnen met een aantal leuke bloemstukken in verschillende maten te maken, en kwam op het idee om deze te gaan verhuren aan bedrijven en te verkopen aan particulieren. De reacties waren geweldig en binnen korte tijd had ik al een aardig klanten bestand opgebouwd. 

Ik groeide hierdoor snel uit mijn jasje omdat ik de bloemen thuis maakte. Ik opende mijn  eerste winkeltje op de lijnbaansgracht in Amsterdam. 

Na een korte periode groeiden we ook uit dit pand en verhuisden we naar een groter pand. Aan de lindengracht in Amsterdam. Ondertussen werkte ik ook niet meer alleen maar had ik 6 personeelsleden in dienst. Onze verhuur van zijden boeketten werd zo groot dat wij het besluit moesten nemen om nog alleen maar te focussen op het verhuren van bloemstukken.

Wij hebben klanten door heel Nederland en daardoor maakte het niet uit vanuit welke plaats we werkten. Daardoor ben ik uiteindelijk terug verhuisd naar Brabant omdat ik daar geboren ben.

– Andrea Tinbergen

Een nieuw gezicht

Sinds augustus 2022 hebben we er een nieuwe collega bij.
Jesse heeft zich aangesloten bij het team van Deco-Rent. 

‘Samen hebben wij ruim 35 jaar ervaring in het maken, verhuren en verkopen van zijden bloemstukken en kunst planten. Samen blijven we de mooiste creaties maken voor ons klanten’. 

Onze eerste winkel op de Lijnbaansgracht in Amsterdam

Deco-Rent

Kempseweg 9 5281 TH Boxtel 0634946473 verkoop@deco-rent.nl

Klantenservice