Over ons

Een begrip sinds 1989.

Bij Deco-Rent kunt u sinds 1989 terecht voor prachtige bloemstukken en beplanting van zijden materiaal. We werken met verschillende maten van kleine creaties tot opvallende grote stukken en zowel van modern tot klassiek. Deze zijden bloemstukken kunnen wij u aanbieden op huurbasis inclusief een periodieke wisseling geheel afgestemd op uw interieur en wensen.

Onze bloemstukken zijn handgemaakt, fleurig en tijdloos daardoor kunt u er een hele lange tijd van genieten. Deco-rent zorgt voor gemak, de bloemen worden gehaald en gebracht en netjes op de locatie geplaatst. Op deze manier heeft u nooit geen om kijken meer naar uw bloemen .Ervaar nooit meer het probleem “oeps vergeten water te geven”. Dit is dan ook de reden waarom zijde bloemstukken perfect zijn voor het bedrijfsleven. In ieder bedrijf hoort wat kleur, denk hierbij aan een opgefleurde receptie , of een vergader tafel met een prachtig bloemstuk! Een zijden bloem abonnement is voordeliger vergeleken met een wekelijks vers boeket.

Gratis proefperiode?

Probeer onze gratis proefperiode en vindt het perfecte zijden bloemstuk!

Wij helpen u aan het perfecte zijden bloemstuk.

Deco-Rent heeft ervaring met het maken van zijden bloemstukken op maat sinds 1989. Wij hebben al veel tevreden en vaste klanten mogen helpen aan een prachtig bloemstuk. Wordt u de volgende?

Team Deco-Rent –

Onze werkwijze.

Deco-Rent  verhuurt en verkoopt sinds 1989 exclusieve zijden decoraties aan bedrijven.

Onze bloemcreaties worden gemaakt door vakkundige bloemstylisten.
Wij zijn dagelijks bezig ons te oriënteren naar nieuwe trends en steeds weer op zoek naar de meest mooie zijden bloemen van de beste kwaliteit. Onze eisen zijn hoog voor de kwaliteit van de bloemdecoraties, zodat wij ook u als klant tevreden kunnen stellen. Gaat uw voorkeur uit naar een veelkleurig boeket of juist een strakke look? Deco-Rent kan alles voor u creëren!

Hoe gaat het in zijn werk?
We gaan vrijblijvend met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen precies bij uw bedrijf passen. Ook komen we graag even langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij de juiste kleuren en wensen bespreken en er worden eventueel fotos gemaakt van uw interieur. Vervolgens u kunt kiezen voor verschillende omruilperiode´s passend bij uw bedrijf .
Deco-Rent  brengt na iedere gekozen omruilperiode een passend nieuw boeket toegepast op de sfeer van uw interieur.
Vindt u het toch fijn om voor iedere omruilperiode zelf te kiezen wat bij uw bedrijf geleverd gaat worden, dan kan dat ook. Wij sturen u dan voor iedere omruil foto’s van bloemcreaties waaruit  u een keuze kunt maken.

Klantenservice